Главная » 2015 » Январь » 25 » Кандидат від громадськості на посаду Директора ШВСМ
23:47
Кандидат від громадськості на посаду Директора ШВСМ

  Кандидат від громадськості на посаду Директора ШВСМ –

    ГОЛУБ СЕРГІЙ ФЕДОРОВИЧ.
  Діти та батьки щиро поважають, люблять та довіряють Сергію Федоровичу.   Готові його підтримувати у складному процесі реформування та відбудови ШВСМ та басейну «Юність».
 Коротка біографія та кілька основних фактів про Голуба С.Ф.:
 Народився 31.12.1972р. З 10 років почав займатись плаванням у м.Київ у басейні «Воднік». Перший тренер – Єрмілов. С.О.
 Має звання Майстер Спорту.
 У 1990 році вступив до Державний Університет фізичної культури та спорту, який успішно закінчив у 1994 році.
 Після закінчення інституту – організація приватного успішного бізнесу «з нуля». Сергій Федорович належить до типу людей-будівників. Організовано 30 робочих місць. Продукція підприємства має широкий попит серед споживачів країн СНД. Сергій Федорович має великий досвід розвитку бізнесу та керування колективами.
 Все життя Сергій Федорович любив спорт, він продовжує займатись плаванням та виступає на ветеранських змаганнях. В 2010 році він став Чемпіоном та Рекордсменом Світу серед ветеранів.
 Дуже хотів працювати з дітьми та передати їм не тільки любов до плавання, але й виховати справжні людськи якості.
 В 2012 році Голуб. С.Ф. став тренером СДЮШОР №9. 2013 – 2015 – тренер – викладач ШВСМ м.Київ. Його робочий день починається у шостій ранку - це перше тренування в Юності.
 Дітей, що не можуть самі діставатися до басейну Сергій "збирає" по дорозі. Вихованці дуже люблять та поважають Сергія Федоровича. Він - вихователь та тренер від Бога. У кожної дитини підтримує віру в себе та виховує волю до перемоги не тільки над суперником, а і над собою. Ми, діти, спортсмени, батьки, співробітники віримо Сергію Федоровичу, впевнені в його здатності відбудувати заново Юність, покращити технічний та фінансовий стан басейну, сприяти вихованню нових чемпіонів не тільки України, але і Європи та Світу, розвивати соціальну складову басейну - навчання дітей плаванню, реабілітацію інвалідів та інші програми. Він здатен встановити атмосферу взаєморозуміння в колективі та серед вихованців.
 Сергій Федорович має чітке стратегічне бачення щодо розвитку басейну «Юність», яке він готовий презентувати громаді на відкритому конкурсі.
 Сергій Федорович – це людина, яка «живе» спортом та дітьми. Єдине, чого немає у Сергія – досвіду роботи чиновника. Але чи потрібно це? На нашу думку це скоріше, перевага, ніж недолік.
 ПІДТРИМАЙТЕ СЕРГІЯ ГОЛУБА – Громадського кандидата на посаду директора ШВСМ.

Просмотров: 1834 | Добавил: swim | Теги: бассейн Бастионная, бассейн юность, директор швсм | Рейтинг: 4.0/5
Всего комментариев: 0