Главная » 2015 » Январь » 22 » Приєднуйтесь до звернення в КМДА
01:45
Приєднуйтесь до звернення в КМДА
Голові КМДА
Кличку В.В.
Членам координаційної ради КМДА релігійних та громадських організацій столиці з питань соціальної роботи
Від (ФІО, домашня адреса, мейл або телефон для контакту)
Шановний Віталіє Володимировичу та Члени координаційної Ради КМДА!

Звертаємось до Вас, як до останньої інстанції яка може призупинити незаконні дії директора ШВСМ м.Києва – Гатченка О.Ю., який використовуючи своє службове становище намагається викрасти у киян та передати у приватні руки майно комунальної власності – басейн ШВСМ м.Києва (Юність).
Для цього він використовує класичну схему рейдерського захопленя – планомірно та цинічно доводить басейн до банкрутства шляхом розвалу технічних споруд басейну, прибирання усіх «незручних працівників» (а це більше 40 осіб), погіршення умов тренувань для ведучих спортсменів. У березні 2014 року Гатченко завів на керуючі посади (заступник директора, головний бухгалтер, старший адміністратор) засновників та керівників мережі платних фітнес-центрів «Планета Спорт». Вигнав з басейну дітей СДЮШОР-9 (цій школі належав басейн більше 40 років).
Починаючи з лютого 2014 року трудовий колектив, батьки, провідні спортсмени школи почали писати скарги у різні правоохоронні органи та профільні Міністерства з проханням допомогти зберегти єдиний у м.Києві відкритий басейн, який працював для дитячого спорту, спорту вищих досягнень та оздоровчого плавання різних верст населення міста.
Але, не зважаючи на всі порушення, які були виявлені в результаті перевірок, директор Гатченко О.Ю. залишається чомусь до цих пір у своєму кріслі???????
Якщо він так піклується за басейн, то чому б йому не дбати про стан цього, в минулому, дуже популярного, басейну? Розвалені роздягальні, величезні борги за комунальні платежі (у грудні 2014 року були зупинені повністю тренування), вміст хлору у воді перевищує в 3 рази (що не призводить до покращення здоров’я дітей), натяжний купол увесь вкритий грибком (горе-господар «вправно» дбав про стан куполу).
У січні 2015 року викидає з басейну , як сміття, двох тренерів та їх вихованців! А це чемпіони та призери чемпіонатів України серед дорослих та молоді!!! А для вихованців СДЮШОР-9, яких більше 100 осіб – надав аж 2 доріжки у 25-метровому басейні 3 години на день!
Звертаємось до Вас з проханнями:
терміново звільнити з посади директора ШВСМ м.Києва – Гатченка О.Ю. та його заступників з Планети Спорт
не передавати в оренду комерційним структурам комунальний басейн ШВСМ (Юність)
на конкурсній прозорій основі, з урахуванням думок тренерів, спортсменів, батьків призначити нове керівництво
Ми, в свою чергу, зробимо все від нас залежне, щоб допомогти новому керівництву поліпшити технічний та фінансовий стан басейну, покращити умови тренувань для професійних спортсменів та всіх відвідувачів.
Громадські активісти групи «Сохраним бассейн Юность»

Підпис, дата

Треба надрукувати, підписати або зібрати підписи, віднести в КМДА, зареєструвати
Просмотров: 1003 | Добавил: olga | Теги: басейн швсм, Киев, басейн юность | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar